Hozzávalók:
- csicseriborsó
- hagyma
- füstölt hús
- füstölt kolbász
- cserkész kolbász
- sárgarépa
- olaj
- liszt
- fokhagyma
- fűszerpaprika
- babérlevél
- ételízesítő
- ecet
- só
tejföl
Elkészítés:
A csicseriborsót sokféleképpen készíthetjük.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/04/narancsos-csicseriborso-salata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/01/csicseriborsokrem.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/03/csicseriborsos-kukorica-salata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/05/tuneziai-kuszkusz.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2022/02/tuneziai-kuszkusz-2.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2023/01/hagymas-csicseriborso-es-bab.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/rukkolas-csicseriborso-pure.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/szezamos-csicseriborso-krem.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/07/narancsos-karfiolos-csicseriborso.html
Most levest készítünk.
A borsót előző este beáztatjuk, mint a száraz babot vagy a lencsét.
Másnap egy fazékban hagymával, füstölt hússal, füstölt kolbásszal