Hozzávalók:
- báránycomb
- só
- törött bors
- fokhagyma
- rozmaring
- őrölt kömény
- kápia paprika
- ketchup
- olaj
Elkészítés:
Nagyon szeretjük a bárányt.
Sütve, töltve, levesnek is gyakran készítjük.
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/04/rozmaringos-barany.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/barany-zoldborsos-majas-toltelekkel.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/01/barany-labszar.html
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/06/tarkonyos-baranyleves.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/09/martinis-barany-szegy-es-labszar.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/12/palocleves-baranybol.html
A bárány combját készítjük most el.
Megtisztítjuk, lehártyázzuk.
Őrölt borssal és őrölt köménnyel is megszórjuk.
A tepsit kiolajozzuk és beterítjük rozmaringgal.
Öntünk egy pohár vizet a tepsi aljára és lefedve a 180-200 C fokos sütőben puhára sütjük a pecsenyét.