Hozzávalók:
- kelkáposzta
- olaj
- hagyma
- darált hús
- paradicsom
- zöldpaprika
- só
- leveskocka
- törött bors
- majoránna
- rizs
- gomba
- tejföl
Elkészítés:
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2012/12/rakott-kel.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/08/rakott-kel-gerslivel.html
Egy kicsit újítottam a szokásos rakott kel receptemen.
Leveskockával ízesített, sós vízben kissé megabáljuk a kelkáposztát.
Leszűrjük.
Pici olajon hagymát dinsztelünk és hozzáadjuk a darált húst.
Fűszerezzük sóval, törött borssal, majoránnával, apróra vágott zöldpaprikával és paradicsommal.
Süssük puhára a húst.
Szűrjük le és keverjük össze a fűszeres darált hússal.
Megsózzuk és majoránnával fűszerezzük.
A kiolajozott tepsi aljára egy réteg kelkáposztát teszünk.