- új fejes káposzta
- zsenge tök
- zöldpaprika
- só
- római kömény
- köménymag
- kapor
- paradicsompüré
- víz
- olaj
Elkészítés:
Sütőben sült zöldség köret, ami magában is nagyon finom.
A friss új káposztát cikkekre vágjuk és a kiolajozott tepsibe fektetjük.
Megsózzuk, meghintjük köménymaggal és római köménnyel.
Vastag karikákra vágott zsenge tököt és félbevágott zöldpaprikát is teszünk mellé.
Sózzuk és kaporral meghintjük.
Egy-két kanálka paradicsompürét vízzel felhígítunk és a zöldségekre öntjük.
Alufóliával lefedjük a tepsit.
180 C fokos sütőben megsütjük.
Bármilyen sült hús vagy hal mellé kínálhatjuk.
Bármilyen zöldségből elkészíthetjük.
Pillanatok alatt összeállítható és a sütőben a hús mellett megsüthető.