Hozzávalók:
- burgonya
- hagyma
- zellerszár
- sárgarépa
- kukorica konzerv
- só
- ételízesítő
- babérlevél
- kókusztej
- liszt
Elkészítés:
Tavaszi csemege a finom főzelék.
Sokan utálják, pedig nem is kóstolták a házilag zsenge zöldségekből elkészített ételt.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/finomfozelek.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/12/finomfozelek.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/03/karalabes-sargarepas-zoldborso-fozelek.html?m=1
Ezúttal tejmentesen főzzük.
A megtisztított, kockára vágott burgonyát egy darab hagyma, zellerszár és pár levélke babér társaságában vízben feltesszük főni.
Jóféle ételízesítőt teszünk bele, megsózzuk.
A levét is tegyük bele.