Hozzávalók:
- burgonya
- cukkini
- hagyma
- kapor
- ételízesítő
- só
- tejföl
- liszt
- virsli
Elkészítés:
Egyszerű és igen üde leveske.
A megmosott cukkinit feldaraboljuk falatnyi darabokra.
Ugyanígy felkockázzuk a burgonyát is.
A hagymát kicsi darabokra vágjuk és mindent egy fazékba teszünk.Felöntjük vízzel a zöldséget.
Megsózzuk, ételízesítőt és friss kaprot teszünk hozzá.
Rövid idő alatt megpuhul a burgonya és a cukkini is.
Virslivel gazdagítjuk.
A karikára vágott virslit beletesszük.
Máris beletesszük a tejfölből, kanálka liszttel elkészített habarást.
Egyet forr és készen van.
Aki szereti tegyen bele egy kevés ecetet is.
Langyosan az igazi.