Hozzávalók:
- vörös bab konzerv
- kacsazsír
- hagyma
- fokhagymapor
- zöldpaprika
- paradicsom
- só
- bors
- kakukkfű
- balzsamecet
Elkészítés:
Gyorsan készül és mindenki szereti.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/10/hagymas-bab.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2022/01/hagymas-bab-2.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2023/01/hagymas-csicseriborso-es-bab.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/04/sved-babsalata.html
Kacsazsírt hevítünk.
Ne süssük túl puhára, maradjon harapható.
Jó érett paradicsom is kerül bele, ettől lesz finom szaftos az étel.
Fűszerezzük sóval, törött borssal és kakukkfűvel.