Hozzávalók:
- rák
- vaj
- gyömbér
- fokhagyma
- zöldhagyma
- só
- kurkuma
- édes chili szósz
- tejföl
Elkészítés:
A rákot imádja a családunk.
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/02/paella.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/09/paella.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2022/03/rakos-paella-fejtos-babbal-es.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2022/12/paella-3.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/03/kinai-rakos-tintahalas-leves.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/12/narancsos-rak.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2019/02/kokuszos-rak-ragu.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/12/sult-kiralyrak.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/04/tejszines-citromos-rak.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/04/edes-savanyu-rak.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/12/majonezes-sult-rak-salata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/12/sult-tigris-garnela.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/03/faberge-tojas.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/08/spagetti-rakkal.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/07/grillezett-garnela-szilvaval.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/11/kokuszos-hal-es-kiralyrak.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/12/bouillabaisse-avagy-franciak-hallevese.html
Most finom kurkumás ízesítéssel készítjük.
A rákot megtisztítjuk, a bélcsatornát is eltávolítjuk.