Hozzávalók:
- lila káposzta
- hagyma
- fokhagyma
- sárgarépa
- zöldpaprika
- só
- cukor
- narancs
- aszalt vörös áfonya
- majonéz
- mustár
- olívaolaj
- pirított dió
Elkészítés:
Mindenféle káposzta salátát szeretünk.
A lila vagy vörös káposzta is gyakran szerepel a menün.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/03/sult-lilakaposzta-es-hagyma.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/02/parolt-kaposzta.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/12/narancsos-almas-voros-kaposzta.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/05/lilakaposzta-salata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/12/lila-kaposztas-parna.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2019/02/carbonara-lila-kaposztaval.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/03/lila-kaposztas-hajdina.html
Ebbe a változatba diót is teszünk,ezért mindenekelőtt száraz serpenyőben megpirítjuk a diót.
Lényeg, hogy friss, ropogós legyen az eredmény.
A képen kurkumás rákkal együtt szerepelt az étlapunkon.