2017. március 5., vasárnap

Lila káposztás hajdina

Hozzávalók:


  • hajdina
  • sárgarépa
  • fehérrépa
  • lila káposzta
  • szezámolaj
  • szójamártás
  • lime





Elkészítés: 



Ropogós egészséges saláta.

A hajdinát sós vízben puhára főzzük.



Leszűrjük.


Sárgarépát és fehérrépát megtisztítunk és enyhén sós vízben nem túl puhára főzzük.


A zöldségeket leszűrjük és kihűtjük.


Apróra vágjuk.


Összekeverjük a hajdinával.


Friss, ropogós lila káposztát is szeletelünk vékonyan.


Hozzákeverjük a zöldséges hajdinához.


Most egy kis lila hagymát aprítunk.


Hozzákeverjük a hajdinához.


Lime levét kifacsarjuk.


Hozzáöntjük az ételhez.
Kevés szójamártással és pár csepp szezámolajjal ízesítjük.


Behűtve kínáljuk.