2017. március 5., vasárnap

Natúr sertés karaj

Hozzávalók


  • karaj szeletek 
  • bors
  • grill fűszerkeverék
  • liszt
  • olaj









Elkészítés:




Néha megkíván az ember egy kis natúr husit...

Sertés karajból készült a finom sült.


A vékony szeletekre vágott karajt megsózzuk, borsozzuk és sült csirke fűszerkeverékkel bedörzsöljük.

Bármilyen másféle fűszerrel is megszórhatjuk, de ennek a keveréknek nagyon finom diszkrét íze van, és most inkább a hús ízére vágytunk.



A befűszerezett húst lisztbe forgatjuk, majd ujjunkkal leveregetjük a felesleges lisztet.


Olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.


Papírtörülközőre szedjük ki, hogy az olaj lecsepeghessen.


Salátával vagy például zsenge finomfőzelékkel kínáljuk.