Hozzávalók:
- St. Jakab kagyló
- vaj
- fokhagyma
- só
- gyömbér
Elkészítés:
Imádjuk a Szent Jakab kagylót.
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/12/sult-szent-jakab-kagylo.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/12/szent-jakab-kagylo-mangoval-es-vanilia.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/12/tokehalmajas-salata-szent-jakab.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/03/szent-jakab-kagylo-es-langusztin.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2023/04/szent-jakab-kagylo-sutve.html
Mindig friss vajjal készül ez az étel és csak minimális fűszerezéssel, hogy megmaradjon a kagyló semmivel sem összehasonlítható íze.
Kevés gyömbér és fokhagyma azért kerül bele a vajba.