Hozzávalók:
- sertés comb
- só
- fokhagyma
- őrölt fahéj
- őrölt gyömbér
- őrölt szegfűszeg
- szójaszósz
- édes chili szósz
- csillagánizs
- liszt
- olaj
- sűrített paradicsom
Elkészítés:
Illatos sült húst készítünk.
A vékony szeletekre vágott sertés combot sózzuk, megszórjuk őrölt fahéjjal, őrölt szegfűszeggel, őrölt gyömbérrel és zúzott fokhagymával.
Kevés olajon átpirítjuk a lisztbe forgatott szeleteket.
Mindkét oldalon megsütjük a húst.
Most kevés szójaszósszal, édes chili szósszal meglocsoljuk és néhány csillagánizst is szórunk bele.
Egy kanálka sűrített paradicsommal is gazdagítjuk.
Most kevés szójaszósszal, édes chili szósszal meglocsoljuk és néhány csillagánizst is szórunk bele.
Lassú tűzön készre sütjük a húsit.
Nagyon kellemes ízű és illatú pecsenye.