2013. május 12., vasárnap

Medvehagymás töltött gomba

Hozzávalók:

  • gombafejek
  • zöldhagymaszár
  • 1 db paradicsom
  • darabka gyömbér
  • 1 ek. olaj
  • pici majoránna
  • csipet kakukkfű
  • fél csokor medvehagyma
  • 15 dkg túró








Elkészítés: 

A gombafelek szárát kitörjük és azt apróra vágjuk.


Egy kanálka olajon megpároljuk a gombát.
Amikor elfőtte a levét, megsózzuk és hozzáadjuk a kis darabokra vágott gyömbért, paradicsomot,
karikára vágott újhagyma zöldjét.
Majoránnával, pici kakukkfűvel, sóval fűszerezzük.
Kicsit átpároljuk, majd levesszük a tűzről.


Közben egy tálban összekeverjük a túrót az apróra vágott medvehagymával.


Picit megsózzuk.

Összekeverjük a gombás raguval.


A gombafejeket egy picit kiolajozott tepsibe ültetjük és megtöltjük a túros, gombás töltelékkel.


Jó forró sütőben pirosra sütjük a gombákat.