2020. január 16., csütörtök

Zeller rémoulade 2

Hozzávalók:


  • zeller gyökér
  • majonéz
  • bors
  • ecet
  • cukor
  • mustár


Elkészítés:







Egyszerűen imádom, mindig készítem.

Nagy örömömre a férjem ebben a formában simán megeszi a zellert, amit máskor elutasít...


http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/02/zeller-remoulade.html


http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/01/pisztacias-zeller-sargarepa-es-alma.html

http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/07/repasalataval-es-zellersalataval.html


Egy jóféle majonézt készítünk.
Kell hozzá majonéz, só, bors, mustár, ecet, pici cukor vagy édesítőszer.



A gyufaszálnyira reszelt vagy vágott zellert forrásban lévő vízbe tesszük és amint a víz újra felforrt máris leszűrjük.
Hagyjuk kihűlni majd keverjük össze a majonézzel.
Jól hűtsük be.


Hidegtálak gyöngye, amit bármilyen pecsenye mellé kínálhatunk.