2017. szeptember 24., vasárnap

Kapribogyós marhasült

Hozzávalók:


  • marha hús
  • olaj
  • hagyma
  • paradicsom
  • kápia paprika
  • fokhagyma
  • bors
  • kapribogyó
  • citrom
  • mustár



Elkészítés:

Marha combból készül ez a sült.

A kissé megütögetett és keresztben bevagdalt hús szeleteket forró olajban mindkét oldalukon körbesütjük.



Megsózzuk és borsozzuk a szeleteket.



Paradicsomot és kápia paprikát darabolunk fel.


Hagymát és fokhagymát készítünk elő.


A zöldségeket, hagymákat rádobjuk a húsra.


Kapribogyót is teszünk bele.




Citromkarikákkal savanyítjuk.



Mustárral tesszük teljessé a pikáns ízeket.


Egy kevés vizet aláöntve kis lángon, lefedve puhára főzzük a húst.


Csavart tésztával vagy spagettivel tálaljuk.