Hozzávalók:
Leveshez:
Májgaluskához:
- csirkemáj
- hagyma
- fokhagyma
- darált pritamin paprika
- liszt
- tojás
- petrezselyem
- majoránna
- só
- törött bors
Elkészítés:
Kedveljük a májgaluskát, mindenféle húslevesbe, zöldséglevesbe beletehetjük.
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/03/majgaluska.html
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/03/becsinalt-kakasleves-majgaluskaval.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/02/majgaluskas-zoldsegleves.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/07/majgaluskas-karalabe-leves.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2021/03/majgaluska-tojasmentesen.html
A májgaluska készítése nagyon egyszerű és gyors.
A késes aprítóba tesszük a megtisztított csirkemájat.
Ezúttal egy nagyon egyszerű, gyorsan készülő levesbe került a májgaluska.
Tegyünk fel vízet forrni, amibe leveskockát és apróra vágott hagymát teszünk.