2018. március 25., vasárnap

Egészben sült marha bélszín

Hozzávalók:


  • marha bélszín
  • olaj
  • mustár
  • fokhagyma
  • rozmaring
  • kakukkfű
  • oreganó
  • bors




Elkészítés:



A megmosott, lehártyázott bélszínt alaposan bekenjük olajjal és mustárral.
A hűtőben érleljük egy éjszakán át.
Másnap papírtörlővel körbetörölgetjük.



Kiolajozott tepsibe tesszük.


Jól befűszerezzük.



És a gázon minden oldalát körbesütjük.


Majd lefedjük a tepsit és 200 C fokos, jó forró sütőben sütjük 30-40 percig.
Utána hagyjuk pihenni.


Felszeletelve kínáljuk.


Feltétlenül locsoljuk meg a kisült szaftjával is.


A képen kelbimbós krumplipürével tálaltam.