2014. március 9., vasárnap

Fruzsi piskótája csokiöntettel

Hozzávalók:


  • 1 db házi piskótalap



  • 20 dkg margarin
  • cukor
  • 2 ek. minőségi holland kakaópor
  • 8 dl tej
  • 2 ek. liszt





Elkészítés:



Először egy piskótát készítünk.

(A blogban több helyen is megtalálható a recept.
Keresőbe is elég beírni: Muska konyhája piskóta)

Majd elkészítjük a csokimártást.

A margarint egy edényben kis lángon felolvasztjuk, beletesszük a lisztet,  a kakaóport és ízlés szerint cukrot adunk hozzá.

Jól elkeverjük, hogy ne maradjon csomós és 8 dl tejjel felöntjük.

Forrásig hevítjük, közben állandóan kevergetjük.
Ha túl sűrű lenne, még egy kevés tejjel hígíthatjuk.

A piskótára öntve tálaljuk.