2016. május 28., szombat

Sült csirkeszárny

Hozzávalók:

  • csirkeszárny
  • bors
  • mustár
  • ketchup
  • fokhagyma
  • paradicsom
  • olaj



Elkészítés:




Szeretjük a csirkeszárnyat.
A rántott csirkeszárnytól kezdve az ínyenc szárnyakig minden jöhet...

http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2014/11/narancsos-mezes-csipos-csirkeszarny.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/04/mezes-lekvaros-csirkeszarny.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/02/tepsis-kokuszos-rantott-csirkeszarny.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/02/gyomberes-citromfuves-sult-csirkeszany.html

Ez most egy gyors, egyszerű változat.

A megmosott és jól megtisztított szárnyakat megtöröljük és besózzuk.

Rögtön mehet a kiolajozott tepsibe, ahol tovább fűszerezzük.

Mustárral, fokhagymaporral, borssal és ketchuppel ízesítjük.


Paradicsom darabokat szórunk a hús közé.
Petrezselyem zölddel megszórjuk.


Kicsit beolajozzuk a tetejét is, aláöntünk egy pohár vizet.


Alufóliával lefedjük és mehet a sütőbe.



Szép pirosra megsütjük.


Bármilyen körettel isteni.