2016. január 24., vasárnap

Hússaláta

Hozzávalók:


  • burgonya
  • főtt tojás
  • főtt hús
  • zöldborsó
  • csemege uborka
  • majonéz
  • bors
  • mustár
  • citromlé





Elkészítés:


Az orosz recept szerinti hússalátát mindenféle húsból készíthetjük, marhából, borjúból vagy pulykából is.


http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/06/orosz-hussalata.html

http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2015/06/orosz-hussalata-borjuhusbol.html

Ezúttal a pulykahúslevesben főtt puha húsból készült  a saláta.


A húsit apró falatnyi darabokra tépkedjük.


A főtt burgonyát kockákra vágjuk.


Zöldborsót párolunk.


A főtt tojást apróra vágjuk.


Egy kevés csemege uborkát is teszünk bele.
A mustárral, sóval, borssal, citromlével feljavított majonézzel elkeverjük a salátát.
Hűtőbe tesszük tálalásig.