2012. december 1., szombat

Savanyú káposztás, turistás saláta

Hozzávalók:
       vacsora saláta

  • 2-3 db fejes saláta levél
  • 1 marék galambbegy saláta
  • kevés fejes káposzta
  • 1 marék savanyú káposzta
  • 1 paradicsom
  • 1/2 db kápia paprika
  • 10 dkg turista szalámi
  • olívaolaj
  • borecet
  • saláta fűszer
  • majonéz


Elkészítés:

A tányérra saláta leveleket helyezünk.
Körben galambbegy salátákat halmozunk.
Középre reszelünk egy kevés fejes káposztát.

Most picit meglocsoljuk olíva olajjal, borecettel.
Saláta fűszerrel meghintjük.

Koszorú alakban savanyú káposztát rakunk .


Paprika és turista csíkokkal körbedíszítjük.

A paradicsomot kettévágjuk és turista szalámi kockákkal megtöltjük.

Középre nyomunk egy kis majonézt és egy galambbegy bóbitával megkoronázzuk.