2014. december 29., hétfő

Karácsonyi uborka fenyő

Hozzávalók:


  • uborka
  • 1/2 alma
  • 1 db koktélparadicsom



Elkészítés:







Nemrég láttam a karácsonyi díszítések közt ezt az ötletet és sietve továbbadom, mert nagyon feldobja a büféasztalt.


Egy félbevágott almába hurkapálcát szórunk és arra felfűzzük az uborka szeleteket.



A tetejére szúrtam egy koktél paradicsomot.
Mindenkinek nagyon tetszett.



A képen van még a kiwis-uborkás avokádó saláta, a majonézes rákkoktél, a gránátalmával díszített majonézes burgonyasaláta, a répagolyók, a gránátalmás-grapefruitos avokádó saláta, a mandulás kecskesajtkrém, a gyümölcsös fenyődísz, a diós-narancsos céklasaláta, a tárkonyos remoulade mártás, hátul az avokádókrém, a füstölt pisztráng és az amerikai koktélszósz.