- 1 cs. ostya
- 1 db Ráma margarin
- 30 dkg cukor
- 1 dl tej
- 30 dkg tejpor
- 2-3 púpos ek. kakaópor
- 1 dl víz
- 1 zs. zselain
Elkészítés:
A tejben felforraljuk a margarint és a cukrot.
Levesszük a tűzről és belekeverjük a kakaót és a tejport.
Egy ostyalapot finomra darálunk a robotgépben, és azt is a krémbe keverjük.
1 dl langyos vízben elkeverjük a zacskó zselatint és pár percig kevergetve feloldjuk.
A krémhez adjuk.
Egy botmixerrel selymesre keverjük az egészet.
Megvárjuk amíg már kellően besűrűsödik és a lapokat egyenletesen megkenjük.
A legfelső lapot nem kenjük be.
Egy tálcát teszünk rá és arra egy vízzel telt lábast.
Így lenyomtatva hagyjuk néhány óráig összeérni.
Tetszőlegesen felvágjuk.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)