2020. november 6., péntek

Barackos csirke

 Hozzávalók:

  • csirkecomb

  • bors
  • tejföl
  • őszibarack
  • citrom
  • hagyma
  • gyömbér
  • fokhagyma






Elkészítés:



A csirkéhez igazán jól illik a gyümölcs.

Most őszibarack került a tepsibe.



A tepsi vagy jénai tál alját tejföllel bekenjük.
Citrom szeleteket rakunk le.


Hagyma karikákat és gyömbér darabkákat szórunk bele.


Csirke comb filéket megtisztítunk, megmosunk, megszárítunk.


A húst megsózzuk és frissen őrölt borssal megszórjuk.
A tepsibe tesszük.


Fokhagyma szeleteket is szórunk rá, majd őszibarack és citrom szeletekkel befedjük.


Tejfölt is kanalazunk a tetejére.
 

180 C fokon készre sütjük az illatos pecsenyénket.