- gombafejek
- zöldhagymaszár
- 1 db paradicsom
- darabka gyömbér
- 1 ek. olaj
- pici majoránna
- csipet kakukkfű
- fél csokor medvehagyma
- 15 dkg túró
- só
Elkészítés:
A gombafelek szárát kitörjük és azt apróra vágjuk.
Egy kanálka olajon megpároljuk a gombát.
Amikor elfőtte a levét, megsózzuk és hozzáadjuk a kis darabokra vágott gyömbért, paradicsomot,
karikára vágott újhagyma zöldjét.
Majoránnával, pici kakukkfűvel, sóval fűszerezzük.
Kicsit átpároljuk, majd levesszük a tűzről.
Közben egy tálban összekeverjük a túrót az apróra vágott medvehagymával.
Picit megsózzuk.
Összekeverjük a gombás raguval.
A gombafejeket egy picit kiolajozott tepsibe ültetjük és megtöltjük a túros, gombás töltelékkel.
Jó forró sütőben pirosra sütjük a gombákat.