Hozzávalók:
Elkészítés:
A karalábét és a burgonyát megtisztítjuk.
Egy kevés vajon párolni kezdjük az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott karalábét.
Adunk hozzá kaprot és a leveskockákat is melléteszünk.
Most belekerül a feldarabolt burgonya is.
Pár kanál vízzel, lefedve puhára pároljuk a zöldségeket.
Ekkor egy kanálka liszttel elkevert tejjel behabarjuk.
Pár percig főzzük, amíg besűrűsödik.
Finom, üde főzelék.
- karalábé
- burgonya
- 1 kicsi hagyma
- kapor
- 2 db leveskocka
- vaj
- liszt
- tej
Elkészítés:
A karalábét és a burgonyát megtisztítjuk.
Egy kevés vajon párolni kezdjük az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott karalábét.
Adunk hozzá kaprot és a leveskockákat is melléteszünk.
Most belekerül a feldarabolt burgonya is.
Pár kanál vízzel, lefedve puhára pároljuk a zöldségeket.
Ekkor egy kanálka liszttel elkevert tejjel behabarjuk.
Pár percig főzzük, amíg besűrűsödik.
Finom, üde főzelék.