Hozzávalók:
Elkészítés:
A hagymát az olajon megdinszteljük.
Előkészítjük a fokhagymát, a csodálatos színű és zamatú kápia paprikát és a paradicsomot.
A pulykaszárnyakat megtisztítjuk, lemossuk.
A dinsztelt hagymára tesszük és jól körbepirítjuk.
Megsózzuk, hozzáadjuk a darabokra vágott fokhagymát, paradicsomot és kápia paprikát.
Most szórjuk meg a fűszerpaprikával is.
Meghintjük törött borssal.
Kis vizet alátöltve fedő alatt főzzük.
15-20 perc múlva beletesszük a szeletekre vágott burgonyát is és tovább főzzük.
Amikor a hús és a burgonya is megpuhult, akkor készen is van ez az egyszerű, de rendkívül zamatos egytálétel.
Céklasalátával, kovászos uborkával, vagy bármilyen finom savanyúsággal kínáljuk.
- pulykaszárny
- hagyma
- olaj
- zöldpaprika/kápia
- paradicsom
- fokhagyma
- fűszerpaprika
- bors
- só
- burgonya
Elkészítés:
A hagymát az olajon megdinszteljük.
Előkészítjük a fokhagymát, a csodálatos színű és zamatú kápia paprikát és a paradicsomot.
A pulykaszárnyakat megtisztítjuk, lemossuk.
A dinsztelt hagymára tesszük és jól körbepirítjuk.
Megsózzuk, hozzáadjuk a darabokra vágott fokhagymát, paradicsomot és kápia paprikát.
Most szórjuk meg a fűszerpaprikával is.
Meghintjük törött borssal.
Kis vizet alátöltve fedő alatt főzzük.
15-20 perc múlva beletesszük a szeletekre vágott burgonyát is és tovább főzzük.
Amikor a hús és a burgonya is megpuhult, akkor készen is van ez az egyszerű, de rendkívül zamatos egytálétel.
Céklasalátával, kovászos uborkával, vagy bármilyen finom savanyúsággal kínáljuk.