Hozzávalók:
Elkészítés:
Könnyen és gyorsan készül ez a remek köret.
A tepsiben felolvasztjuk a finom friss vajat.
A megtisztított, megmosott burgonyát karikára vágjuk.
Ha hullámos késsel tesszük, akkor nagyon dekoratív lesz a kész burgonyánk.
A szeleteket megforgatjuk az olvasztott vajban.
Megsózzuk, köménymaggal és fekete szezámmaggal megszórjuk a burgonyát.
A tetejére is darabolunk vajat.
Sütőben 180 C fokon megsütjük a burgonyát.
Nagyon kellemes vajas íze lesz a burgonyának.
- burgonya
- vaj
- köménymag
- fekete szezámmag
- só
Elkészítés:
Könnyen és gyorsan készül ez a remek köret.
A tepsiben felolvasztjuk a finom friss vajat.
A megtisztított, megmosott burgonyát karikára vágjuk.
Ha hullámos késsel tesszük, akkor nagyon dekoratív lesz a kész burgonyánk.
A szeleteket megforgatjuk az olvasztott vajban.
Megsózzuk, köménymaggal és fekete szezámmaggal megszórjuk a burgonyát.
A tetejére is darabolunk vajat.
Sütőben 180 C fokon megsütjük a burgonyát.
Nagyon kellemes vajas íze lesz a burgonyának.