Hozzávalók:
- főtt cékla
- főtt burgonya
- libazsír
- főtt sárgarépa
- avokádó
- citromlé
- majonéz
- só
- újhagyma
Elkészítés:
A hidegtál dísze lesz ez az egyszerű zöldséges tekercs.
Úgy készül, mintha szusit tekernénk fel.
Alulra alufóliát teszünk, majd kiolajozott frissentartó fóliára fektetjük a nagyon keskeny lapokra felszeletelt főtt céklát.
Így nagyon finom íze lesz.
Tálalásnál keskeny szeletekre vágva kínáljuk.
Narancs, uborka, gyöngyhagyma, tormakrémes töltött cékla, eper, snidling, madársaláta díszíti a tálat.
Kevés citromlével permetezzük meg.
A frissentartó fólia segítségével szorosan feltekerjük a cékla tekercset, majd alufóliával is körbe tekerjük és tálalásig a hűtőbe tesszük.
Narancs, uborka, gyöngyhagyma, tormakrémes töltött cékla, eper, snidling, madársaláta díszíti a tálat.