Hozzávalók:
- bárány comb
- hagyma
- olaj
- fokhagyma
- rozmaring
- cayenne bors
- só
- törött bors
- paradicsom
- kápia paprika
Elkészítés:
Nagyon szeretjük a bárányt.
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/04/rozmaringos-barany.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/barany-zoldborsos-majas-toltelekkel.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/01/barany-labszar.html
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/06/tarkonyos-baranyleves.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/09/martinis-barany-szegy-es-labszar.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/12/palocleves-baranybol.html
Most fűszeres báránycomb szeleteket sütöttünk.
Egy lábasban olajat hevítünk, amelybe feldarabolt fokhagymát és friss rozmaring ágakat teszünk.