Hozzávalók:
- sajt
- túró
- tejszínes krémsajt
- tejföl
- kefir
- zöldhagyma
- darált pritamin
- petrezselyemzöld
- kovászos uborka
- só
- sárgarépa
- uborka
- madársaláta
Elkészítés:
Egyszerű és nagyon friss ízű sajttekercset készítünk.
A túrót összekeverjük tejszínes krémsajttal, tejföllel és kefirrel.
Megsózzuk.
Házi darált paprikát is adunk hozzá.
Újhagyma zöldjét is beleaprítjuk.
Vágott petrezselyem is kerül bele.
Kovászos uborka darabok adnak ropogós állagot a krémnek.
A sűrű túrókrémet sajt szeletekre halmozzuk.
Legyünk bőkezűek a töltelékkel.Tekerjük fel.
A tekercseket ünnepi előételként is kínálhatjuk.
Friss uborkával, kovászos uborkával, petrezselyemmel, paradicsommal, kápia paprikával, pici tormakrémmel, főtt répából készült virágokkal, madársalátával díszíthetjük.