Hozzávalók:
- csirkecomb filé
- hagyma
- lila hagyma
- cékla
- sütőtök
- cukkini
- füstölt szalonna
- só
- bors
- olívaolaj
- mustár
- kakukkfű
Elkészítés:
Zöldséges csirke saslikot készítünk.
Előkészítjük a hozzávalókat.
Megtisztítjuk, megmossuk és falatnyi darabokra szeleteljük a sárgarépát, sütőtököt, céklát, cukkinit, kápia paprikát, lila hagymát, vereshagymát.
A csirkecomb filét feldaraboljuk és bepácoljuk, olívaolaj, só, bors, kevés mustár keverékével.
Kissé megsózzuk és kakukkfűvel meghintjük.
180 C fokon készre sütjük a rablóhúst.
Másik változathoz felfűzhetünk cukkinit, szalonnát, hagymát vagy lila hagymát, sárgarépát, kápia paprikát, illetve sütőtököt a hús mellé.