Hozzávalók:
Elkészítés:
A csodálatosan finom ördöghalat mossuk meg és szárítsuk meg.
Vágjuk fel nem túl kicsi darabokra.
Kevés olíva olajon süssük körbe a halszeleteket.
Kicsit össze fog ugrani.
Szűrőlapáttal szedjük ki a halat és tegyük félre.
Készítsük elő a zöldségeket.
Vágjuk fel csíkokra a hagymát és a színes zöldpaprikákat.
Egy másik edényben pici olajon futtassuk meg a hagymát.
Adjuk hozzá a zöldpaprikát.
A darabokra vágott paradicsomot és fokhagymát is tegyük bele.
Most jön a zöldborsó.
A mélyhűtött is tökéletes bele.
Keverjük össze.
Adjuk hozzá a spenótot.
Mélyhűtött blansírozott spenót is jó.
Most tegyük vissza a halat, sózzuk meg.
5-8 percig főzzük.
Nem kell tovább főzni.
Tésztával vagy sima krumplipürével az igazi.
- ördöghal
- olíva olaj
- hagyma
- színes zöldpaprika
- fokhagyma
- paradicsom
- zöldborsó
- spenót
- só
Elkészítés:
A csodálatosan finom ördöghalat mossuk meg és szárítsuk meg.
Vágjuk fel nem túl kicsi darabokra.
Kevés olíva olajon süssük körbe a halszeleteket.
Kicsit össze fog ugrani.
Szűrőlapáttal szedjük ki a halat és tegyük félre.
Készítsük elő a zöldségeket.
Vágjuk fel csíkokra a hagymát és a színes zöldpaprikákat.
Egy másik edényben pici olajon futtassuk meg a hagymát.
Adjuk hozzá a zöldpaprikát.
A darabokra vágott paradicsomot és fokhagymát is tegyük bele.
Most jön a zöldborsó.
A mélyhűtött is tökéletes bele.
Keverjük össze.
Adjuk hozzá a spenótot.
Mélyhűtött blansírozott spenót is jó.
Most tegyük vissza a halat, sózzuk meg.
5-8 percig főzzük.
Nem kell tovább főzni.
Tésztával vagy sima krumplipürével az igazi.