Hozzávalók:
Elkészítés:
Imádjuk a rákot mindenféleképpen elkészítve.
Először megtisztítjuk, páncélját, tápcsatornáját eltávolítjuk.
Olívaolajon megfuttatjuk a szálasra vágott hagymát.
Hozzáadjuk a csíkokra vágott kaliforniai paprikát.
Mehet bele a zöldséghámozóval csinosan felszeletelt sárgarépa is.
Megszórjuk a kínai ötfűszerrel.
Máris jöhet a falatokra vágott rák is.
Végül szórjuk bele a friss zöldhagymaszárat is.
Egy kevés rizsecettel és gondolatnyi cukorral ízesítsük.
Végül egy evőkanálnyi szójaszószt is adjunk hozzá.
Most kóstoljuk meg, és amennyiben szükséges sózzuk meg.
Ruganyos tésztával tálaljuk.
- rák
- hagyma
- olívaolaj
- kaliforniai paprika
- sárgarépa
- zöldhagymaszár
- kínai ötfűszer
- rizsecet
- cukor
- szójaszósz
- só
Elkészítés:
Imádjuk a rákot mindenféleképpen elkészítve.
Először megtisztítjuk, páncélját, tápcsatornáját eltávolítjuk.
Olívaolajon megfuttatjuk a szálasra vágott hagymát.
Hozzáadjuk a csíkokra vágott kaliforniai paprikát.
Mehet bele a zöldséghámozóval csinosan felszeletelt sárgarépa is.
Megszórjuk a kínai ötfűszerrel.
Máris jöhet a falatokra vágott rák is.
Végül szórjuk bele a friss zöldhagymaszárat is.
Egy kevés rizsecettel és gondolatnyi cukorral ízesítsük.
Végül egy evőkanálnyi szójaszószt is adjunk hozzá.
Most kóstoljuk meg, és amennyiben szükséges sózzuk meg.
Ruganyos tésztával tálaljuk.