Hozzávalók:
Elkészítés:
Gyorsan készül ez a finom saláta.
A megtisztított gombát szeletekre vágjuk.
Sós, enyhén ecetes vízben 10 - 15 perc alatt megfőzzük a gombát, majd leszűrjük.
Jóízű mártást készítünk a majonézből, mustárral, sóval, citrommal, pici cukorral vagy édesítővel.
Belekeverjük a leszűrt gombát.
Apróra vágjuk a csemege uborkát és a petrezselymet és a gombához keverjük.
Jól behűtve kínáljuk.
- gomba
- majonéz
- mustár
- só
- cukor
- citrom
- petrezselyem
- csemege uborka
Elkészítés:
Gyorsan készül ez a finom saláta.
A megtisztított gombát szeletekre vágjuk.
Sós, enyhén ecetes vízben 10 - 15 perc alatt megfőzzük a gombát, majd leszűrjük.
Jóízű mártást készítünk a majonézből, mustárral, sóval, citrommal, pici cukorral vagy édesítővel.
Belekeverjük a leszűrt gombát.
Apróra vágjuk a csemege uborkát és a petrezselymet és a gombához keverjük.
Jól behűtve kínáljuk.