Hozzávalók:
Elkészítés:
Szeretjük a paradicsomos krumplifőzeléket.
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2015/03/habart-paradicsomos-krumplifozelek.html
A megtisztított burgonyát kockára vágjuk és vízben feltesszük főni.
Hagymát és zellerszárat dobunk mellé.
Vízzel hígított paradicsompürét adunk hozzá.
Kis lángon főzzük.
Ha megpuhult a burgonya, akkor tejfölös, lisztes habarással besűrítjük.
Felforraljuk, sóval, cukorral beállítjuk az ízét.
Én langyosan szeretem....
- burgonya
- paradicsompüré
- hagyma
- zellerszár
- olaj
- liszt
- tejföl
- só
- cukor
Elkészítés:
Szeretjük a paradicsomos krumplifőzeléket.
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2015/03/habart-paradicsomos-krumplifozelek.html
A megtisztított burgonyát kockára vágjuk és vízben feltesszük főni.
Hagymát és zellerszárat dobunk mellé.
Vízzel hígított paradicsompürét adunk hozzá.
Kis lángon főzzük.
Ha megpuhult a burgonya, akkor tejfölös, lisztes habarással besűrítjük.
Felforraljuk, sóval, cukorral beállítjuk az ízét.
Én langyosan szeretem....