Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy kanál jóféle kacsazsíron megdinszteljük a hagymát.
Adunk hozzá fűszerpaprikát és babérlevelet.
Kevés vízzel elkeverjük és beletesszük a megtisztított csirke combokat.
Körbepirítjuk a csirkét.
Megsózzuk.
2 evőkanál paradicsompürét adunk hozzá és felöntjük egy kis vízzel.
Fokhagymát, majoránnát, kevés köménymagot adunk hozzá.
Negyed óra múlva beletesszük a savanyú káposztát is.
Összeforgatjuk a csirkével és fűszerezzük kaporral.
Készre főzzük.
Ekkor egy kevés liszttel és tejföllel habarást készítünk és az ételre öntjük.
Jól összeforgatjuk és pár perc alatt felforraljuk.
- csirkecomb
- savanyú káposzta
- hagyma
- kacsazsír
- fűszerpaprika
- fokhagyma
- babérlevél
- majoránna
- kapor
- paradicsompüré
- tejföl
- liszt
- só
Elkészítés:
Egy kanál jóféle kacsazsíron megdinszteljük a hagymát.
Adunk hozzá fűszerpaprikát és babérlevelet.
Kevés vízzel elkeverjük és beletesszük a megtisztított csirke combokat.
Körbepirítjuk a csirkét.
Megsózzuk.
2 evőkanál paradicsompürét adunk hozzá és felöntjük egy kis vízzel.
Fokhagymát, majoránnát, kevés köménymagot adunk hozzá.
Negyed óra múlva beletesszük a savanyú káposztát is.
Összeforgatjuk a csirkével és fűszerezzük kaporral.
Készre főzzük.
Ekkor egy kevés liszttel és tejföllel habarást készítünk és az ételre öntjük.
Jól összeforgatjuk és pár perc alatt felforraljuk.