Hozzávalók:
- gumós zeller
- burgonya
- zeller levél
- só
- fehér bors
- szerecsendió
- vaj
- liszt
- tej
- olíva olaj
Elkészítés:
A zellert nem mindenki szereti.
Családom sem nagyon eszi meg a húslevesben főtt zellert, viszont a majonézes zellersalátát szívesen elfogyasztja.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/12/zeller-remoulade.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/01/zeller-remoulade-2.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/02/zeller-remoulade.html
A zeller krémlevest is megeszik, főleg, ha jó sok gyöngytésztát teszek bele...
Szép nagy, tömör zeller fejet megtisztítunk, megmosunk.
Reszeljünk rá szerecsendiót.
Pici tejjel hígíthatjuk a rántást.
Olvasztott sajtos pirítóst kínáljunk mellé.