Hozzávalók:
- brokkoli
- darált hús
- rizs
- olaj/zsír
- hagyma
- fokhagyma
- só
- törött bors
- darált pritamin paprika
- őrölt kömény
- majoránna
- tejföl
- vaj
Elkészítés:
A rakott zöldségek elkészítése nagyon egyszerű, mindenféle alapanyagból érdemes összerakni.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2012/12/rakott-kel.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/08/rakott-kel-gerslivel.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/10/rakott-zoldbab.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/10/sajtos-rakott-zoldbab.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/08/rakott-kovaszos-kaposzta.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/08/padlizsanos-husos-rakott-teszta.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/04/rakott-burgonya-maskepp.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/06/rakott-krumpli.html
Ezúttal brokkoliból készült az egytálételünk.
Leszűrjük.
Én legjobban a pulyka és sertést keveréket szeretem.
Én legalábbis nagyon szeretem, szinte minden húsos ételbe teszek belőle.
Nyár végén percek alatt könnyen készíthetünk egy nagy adag darált pritamin vagy kápia paprikát, amelyet egész évben használhatunk.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/11/nagyi-hazi-daralt-pritamin-paprikaja.html
Végül keverjünk bele jó sok tejfölt.
Legyen bőven szaftja az ételnek.
A rizs általában felveszi a sót.
Akkor jó, ha tocsog.