2015. március 19., csütörtök

Paradicsomos, enchilada fűszeres sült csirke

Hozzávalók:

  • csirkecomb
  • paradicsomlé
  • enchilada fűszer
  • 1 ek. olaj





Elkészítés:






Egyszerű, ízletes sült csirke, amelynek különleges ízét az enchilada fűszerkeverék határozza meg.

Ebben a fűszerkeverékben só, chili, köménymag, hagyma, kukorica liszt, cheddar sajt, fokhagyma és egyéb adalékanyagok vannak a leírás szerint,
Természetesen, e fűszer hiányában a nálunk is kapható összetevőkből tehetünk bele, illetve bármilyen fűszerkeveréket használhatunk.


A megmosott csirkecombokat megsózzuk és a fűszerkeverékkel alaposan megfűszerezzük.


Tepsibe tesszük amit előzőleg egy ek. olajjal kiolajoztunk.


A paradicsomlével nyakon öntjük a húst és lefedve puhára sütjük.
Ha puha, akkor fedő nélkül pár perc alatt szép pirosra, ropogósra pirítjuk.