- csirkecomb
- paradicsomlé
- enchilada fűszer
- 1 ek. olaj
- só
Elkészítés:
Egyszerű, ízletes sült csirke, amelynek különleges ízét az enchilada fűszerkeverék határozza meg.
Ebben a fűszerkeverékben só, chili, köménymag, hagyma, kukorica liszt, cheddar sajt, fokhagyma és egyéb adalékanyagok vannak a leírás szerint,
Természetesen, e fűszer hiányában a nálunk is kapható összetevőkből tehetünk bele, illetve bármilyen fűszerkeveréket használhatunk.
A megmosott csirkecombokat megsózzuk és a fűszerkeverékkel alaposan megfűszerezzük.
Tepsibe tesszük amit előzőleg egy ek. olajjal kiolajoztunk.
A paradicsomlével nyakon öntjük a húst és lefedve puhára sütjük.
Ha puha, akkor fedő nélkül pár perc alatt szép pirosra, ropogósra pirítjuk.