Hozzávalók:
- májas hurka
- véres hurka
- burgonya
- savanyú káposzta
- só
- törött bors
- gyömbérpor
- szárított koriander
- ketchup
- babérlevél
- fűszerpaprika
- olaj/zsír
Elkészítés:
Szeretjük a hurkát.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2012/12/hurkaleves.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/04/hurkaleves-egyszeruen.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/11/hurkas-rakottas.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2012/12/hurka-keszites.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/05/hazi-hurka-egyszeruen.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/09/egyszeru-hurkaleves-2.html
Most burgonyával és savanyú káposztával készítjük.
A jól megmosott burgonyát bő vízben majdnem puhára főzzük.
Megsózzuk és törött borsot teszünk rá.
A káposztát a krumpli tetejére fektetjük.
Babérlevelet is bőven szórunk rá.