Hozzávalók:
- egész csirke
- só
- bors
- őrölt fahéj
- őrölt szegfűszeg
- oreganó
- fokhagymapor
- bazsalikom
- őrölt gyömbér
- csirkezsír/olaj
Elkészítés:
Az egészben sült csirkéket izgalmasan lehet fűszerezni.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2012/12/boucanier-fustolt-csirke.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/12/karacsonyi-illatos-sult-csirke.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/09/kurica-tabaka-gruz-sult-csirke.html
Gazdagon fűszerezett ez a csirke is.
Gyömbér, bazsalikom, fokhagyma, oreganó, őrölt szegfűszeg és fahéj ízesítette a pecsenyét.
A megtisztított, megmosott és szárazra törölt csirkét kívül-belül besózzuk és a fenti fűszerekkel alaposan bedörzsöljük.
Bármilyen körettel, salátával kínálhatjuk.