Hozzávalók:
- pakcsoj
- olívaolaj
- szezámolaj
- szezámmag
- fokhagyma
- gyömbér
- lime levél
- só
- balzsamecet
Elkészítés:
Egy ideje nálunk is kapható már az isteni pakcsoj.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/10/pak-choi-koret.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/05/osztrigaszoszos-soba-teszta-salata-pak.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/05/pak-choi-salata-fekete-erdei-sonkaval.html
Többféleképpen is írják, de a lényeg, hogy egy zsenge, ropogós, vitamindús zöldséget ízlelhetünk.
szezámmagra és sóra.
Olívaolajat hevítünk és egy-két perc alatt átpirítjuk a felszeletelt fokhagymát és gyömbért.
Beletesszük a szárított lime levelet is.
Megsózzuk és a szezámolajat is hozzáadjuk.
Megszórjuk a szezámmaggal is.