Hozzávalók:
- 4 tojás
- 35 dkg liszt
- 0,5 liter tej
- só
- pici cukor
- 2 ek olaj
- 25 dkg krémsajt
- 1/2 fej vöröshagyma
- sok petrezselyemzöld
- 1 csokor kapor
- 1 csokor snidling
- 1 csokor újhagyma zöldje
- pici citromlé
- só
- füstölt lazac
- citrom
- kapor
Elkészítés:
Az előző recept szerint elkészítjük a palacsinta tekercset.
A hozzávalókban 2 tekercshez szükséges mennyiség van megadva.
Érdemes egyszerre megsütni mindkét tekercset - lehet egyszerre is betenni a sütőbe!- és más-más töltelékkel megtölteni.
A zöld fűszeres krémsajt leírása az előző receptben szerepel.
A kitekert palacsintatésztát vastagon megkenjük a zöld fűszeres krémsajttal.
A szélén, egy sorban végigrakjuk a színes zöldpaprikát, ez lesz majd a tekercs közepén.
Utána egyenletesen kirakjuk a lazac szeletekkel és kaporral, citrom szeletekkel kiegészítjük.
Feltekerjük a tekercset.
Kívülről is bekenjük a krémsajttal és megdíszítjük.
Az oldalát királyrákkal díszítettük.
Behűtjük.
A hozzávalókban 2 tekercshez szükséges mennyiség van megadva.
Érdemes egyszerre megsütni mindkét tekercset - lehet egyszerre is betenni a sütőbe!- és más-más töltelékkel megtölteni.
A zöld fűszeres krémsajt leírása az előző receptben szerepel.
A kitekert palacsintatésztát vastagon megkenjük a zöld fűszeres krémsajttal.
A szélén, egy sorban végigrakjuk a színes zöldpaprikát, ez lesz majd a tekercs közepén.
Utána egyenletesen kirakjuk a lazac szeletekkel és kaporral, citrom szeletekkel kiegészítjük.
Feltekerjük a tekercset.
Kívülről is bekenjük a krémsajttal és megdíszítjük.
Az oldalát királyrákkal díszítettük.
Behűtjük.