- hasaalja szalonna
- sertészsír
- hagyma
- só
- fokhagyma
- fokhagymapor
- majoránna
- sűrített paradicsom
Elkészítés:
A legfinomabb sültek közé tartozik a hasaalja.
Ízes, szaftos hús, ropogós bőrrel.
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2019/02/sult-hasaalja.html?m=0
Először is a szalonna bőrét bekockázzuk.
Majd bőrrel lefelé egy tepsibe fektetjük.
Fokhagymával megtűzdeljük, besózzuk és bedörzsöljük fokhagyma porral és majoránnával.
Ízes, szaftos hús, ropogós bőrrel.
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2019/02/sult-hasaalja.html?m=0
Először is a szalonna bőrét bekockázzuk.
Majd bőrrel lefelé egy tepsibe fektetjük.
Fokhagymával megtűzdeljük, besózzuk és bedörzsöljük fokhagyma porral és majoránnával.
Ezt az oldalt is befűszerezzük.
A résekbe fokhagyma darabokat teszünk.
Lefedjük a tepsit és 180-200 C fokon sütőben készre sütjük.