- csirkeszárny
- sűrített paradicsom
- fokhagyma
- olíva olaj
- ketchup
- habanero szósz
- mangó szósz
- szezám olaj
- gyömbér
- méz
- baracklekvár
- só
Elkészítés:
A csirkeszárnyat számtalan módon elkészítve imádjuk.
A fűszerezést változtatva mindig más és más ízű finomságot kaphatunk.
Elkészíteni is nagyon egyszerű és főleg roppant gyors.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/05/sult-csirkeszarny.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/09/fuszeres-sult-csirkeszarny.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/04/mezes-lekvaros-csirkeszarny.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/11/narancsos-mezes-csipos-csirkeszarny.html
Ezúttal az alábbi fűszereket használjuk: sűrített paradicsom, olívaolaj, fokhagyma, ketchup, habanero szósz, mangó szósz, szezám olaj, gyömbér, és méz.
Elkészíteni is nagyon egyszerű és főleg roppant gyors.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/05/sult-csirkeszarny.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/09/fuszeres-sult-csirkeszarny.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/04/mezes-lekvaros-csirkeszarny.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/11/narancsos-mezes-csipos-csirkeszarny.html
Ezúttal az alábbi fűszereket használjuk: sűrített paradicsom, olívaolaj, fokhagyma, ketchup, habanero szósz, mangó szósz, szezám olaj, gyömbér, és méz.
alátöltve 180 C fokos tepsibe tesszük.