- gomba
- zsír
- füstölt szalonna
- hagyma
- paradicsom
- darált pritamin paprika
- só
- törött bors
- majoránna
- fűszerpaprika
- tejföl
- liszt
- citrom
- petrezselyem
Elkészítés:
Nincs jobb a gombánál.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2012/12/erdei-gombaporkolt.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/11/pikans-sult-gomba.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/05/tejfolos-gomba.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/03/sved-gombasalata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/03/
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/04/majonezes-gombasalata.html
Egy kevés zsíron füstölt szalonnát olvasztunk.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2012/12/erdei-gombaporkolt.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/11/pikans-sult-gomba.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/05/tejfolos-gomba.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/03/sved-gombasalata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/03/
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/04/majonezes-gombasalata.html
Egy kevés zsíron füstölt szalonnát olvasztunk.
Nagyon finom a barna csiperke.
Nokedlivel, tésztával vagy bármilyen más körettel tálalhatjuk.