- burgonya
- tojás
- liszt
- só
- gomba
- fokhagyma
- majoránna
- paradicsom
- olaj
Elkészítés:
A tócsnit mindenki szereti.
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2017/07/zoldseges-tocsni.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2014/03/fuszeres-tocsni.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/08/tocsni-kukoricaval-es-paprikaval.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/11/sutotokos-tocsni.html
Most gombás változat készült tepsiben.
A megtisztított burgonyát megmossuk, majd lereszeljük.
Hozzáadjuk a tojásokat és megsózzuk.
Elkeverjük a liszttel.
Barna csiperkegombát megtisztítunk és megmosunk.
Nem túl keskeny szeletekre vágjuk és kevés olajon addig pirítjuk, amíg a levét el nem fövi.
Ekkor megsózzuk és zúzott fokhagymával és majoránnával ízesítjük.
Belekeverjük a burgonyás masszába.
Jó sok vágott petrezselymet is teszünk bele.
Kiolajozott tepsibe simítjuk és paradicsom karikákkal megdíszítjük.
180 C fokos sütőben megsütjük.