Hozzávalók:
- húsos sertés csont
- májas hurka
- hagyma
- só
- bors
- majoránna
Elkészítés:
A régi gyerekkori disznóvágások sajnos már csak emlékekké váltak.
De a finom hurkalevest abalé hiányában egyszerűen is elkészíthetjük.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2012/12/hurkaleves.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/04/hurkaleves-egyszeruen.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/11/hurkas-rakottas.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2012/12/hurka-keszites.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/05/hazi-hurka-egyszeruen.html
Szükségünk lesz gazdagon húsos sertés csontra.
Jól átforraljuk.
Ha kell sózzuk és törött borssal, majoránnával ízesítjük.
A húst leszedegetjük a csontról és úgy tálaljuk.